top of page

TJÄNSTER

KONFERENCIER

Företag, privatpersoner, föreningar, kommuner - alla kan i några fall ha behov av en lokal konferencier!

Tillsammans skräddarsyr vi Ert event och kommer det saker på uppstuds under kvällen så är det uppskattade inslag - det spontana ligger mig varmt om hjärtat...

SPEAKER

Under en speciell match eller under hela säsongen - att skapa stämning under ett sportevent ligger mig varmt om hjärtat och det finns ett antal års erfarenhet att använda om så önskas.

RÖST

Radioreklam eller jinglar på sociala medier. Både tal och framtagning av stilla och rörligt material löser jag på MGz MEDIA.
Även här kan nämnas diverse roliga inspelningar till bröllop med "hockeypresentationer", födelsedagar med presentationer av olika slag, antingen på plats eller inspelat material. Nedan finns några exempel på vad man kan göra för både fest och företag.

Inför bröllopet
00:00 / 04:15
Radiojingel
00:00 / 00:25
Privat fest
00:00 / 03:21
DIGITALT MARKNADSMATERIAL

Här började allting! Webbsidor till mindre och mellanstora företag som behöver mer än enbart ett "ansikte på webben". En grafisk profil för de nystartade bolagen, allt från visitkort, flyers, roll ups och beachflaggor - allt tas fram under gemensamma tankar och det finns även långa och kvalitativa kontakter med tryckerier som löser allt till er snabbt och smidigt.

Foto på personalen, på produkterna, på eventet eller festen. All sorts fotografering löses både på av er utvald plats och i studiomiljö.

bottom of page